Kiknek nem szabad kék tablettát bevenniük?

754
HOZZÁSZÓLÁS:

A kék tabletta 1998 óta Európa-szerte engedélyezett, Németországban, Ausztriában, Magyarországon is a férfiak rendelkezésére áll. A biztonság szempontjából fontos a kérdés, hogy milyen ellenjavallatokat kell figyelembe venni. Melyik férfi szedheti a kék tablettát?férfi3

Kiknek nem ajánlott a kék tabletta?

Elsősorban az egy vagy több  rizikófaktorral terhelt férfiaknál, a szívbetegeknél kell tisztázni, hogy a szexuális aktivitással együtt járó fizikális megterhelés elviselhető-e számukra. Kibírják-e problémamentesen a nemi érintkezésnél általános, körülbelül 100 wattos teljesítményt?

Ezt a kérdést egyszerű kerékpár-ergométeres vizsgálattal tisztázni lehet. Az szükséges mindenképpen, hogy az érintett férfit a maga individuális egészében vizsgálják ki és ítéljék meg. Ez azért is nagyon fontos, mert egyre terjed a kék tabletta engedély nélküli alkalmazása. így például a nyilvánosházakban általános, hogy az anyagot idősebb vendégeknek is eladják, akik azt azután meggondolatlanul használják.

Újabb felismerés az a tény, hogy kábítószeres környezetben fiatalkorúak a szildefonint hallucinogén hatású szerekkel, az úgynevezett popporokkal együtt teljesítménynövelésre használják, és ez életveszélyes vérnyomáseséshez vezethet.

Ez idő szerint a kék tablettával szembeni allergia, valamint a nitrát- és nitrogén-monoxid donátor csoportba tartozó gyógyszerek egyidejű szedése esetén abszolút ellenjavallt a kék tabletta. De szigorúan tilos a retinitis pigmentoso nevű szembetegség esetén is!

Elővigyázat indokolt idősebb férfiaknál, májbetegséghen szenvedő pácienseknél, valamint a hímvessző deformációi, illetve olyan megbetegedések esetéhen, amelyek priopismushoz (fájdalmas, tartós erekcióhoz) vezethetnek.

>>> Fontos: véralvadási zavarokban vagy – betegségük alatt- az akut gyomor-vagy nyombélfekélyben szenvedők se szedjék a kék tablettát!

A gyógyszer egyesült államokbeli bevezetése óta 128 halálesetről számoltok be a kék tabletta bevételével kapcsolatban. Hogy ezekben az esetekben  volt-e oki összefüggés a gyógyszer beszedésével, az az esetek nagy részében nyitott kérdés maradt.

Ezen kívül nem tudták teljesen elkülöníteni a gyógyszer specifikus hatását a közösülés során jelentkezett testi megterhelés általános következményeitől sem.

754
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]